ENDRER MATTILBUDET På OSLO LUFTHAVN

Endrer mattilbudet på Oslo lufthavn

Denne våren har Avinor lyst ut og landet på nye kontrakter for spisestedene på Oslo lufthavn. Delkontraktene er tildelt seks ulike aktører: SSP Norway, HMSHost, Bit Union, Reitan Convenience, LETT og Joe & the Juice.

— Avinor skal styrke sin kommersielle satsning. Løftet som nå gjøres tror vi vil oppleves som spennende og positivt av de reisende, sier Joachim Lupnaav Johnsen, kommersiell direktør i Avinor.

Delkontraktene har en forventet omsetningsverdi i størrelsesorden 6,5 milliard kroner og vil ha en varighet på fem til syv år.

Utvider flere favoritter

O’Learys Sport- og Gastrobar som tidligere kun har vært etablert på utland, skal nå også åpnes på innland. Det blir i samme lokalet som T.G.I Fridays har holdt til i de siste årene.

– Hos O’Learys vil det være sportssendinger gjennom hele åpningstiden, og med en allsidig meny som man vet treffer nordmenns matønsker på tur, skriver Avinor i en pressemelding.

Også Bit Union og LETT utvides og åpnes med egne filialer også på innland. Det åpnes også to nye italienske restauranter, en på innland og en på utland.

Les også: Disse stedene vil etableres på innland

I tillegg vil det åpnes en stor vinbar som vil få navnet «Tigerstaden» på det nye torget på utland.

– Et ypperlig stoppested for feriestemte passasjerer, som endelig kan senke skuldrene og glede seg over å være på reisefot, skriver Avinor.

Burger King, Peppes Pizza, Joe and The Juice, Northland, Ritazza, Two Tigers og Starbucks vil bli værende på lufthavnen.

— I sum mener vi at de reisende på Oslo lufthavn med dette løftet vil oppleve et matkonsept som treffer enda bedre, der vi lanserer nye, spennende alternativer som vi har stor tro på, samtidig som vi beholder og utvider de spisestedene som allerede er folks favoritter, sier Lupnaav Johnsen.

Les også: Disse stedene vil etableres på utland

2024-07-05T10:00:10Z dg43tfdfdgfd