BISKOP KNIVSTUKKET UNDER DIREKTESENDT GUDSTJENESTE I AUSTRALIA

Biskop knivstukket under direktesendt gudstjeneste i Australia

Det var under en kveldsgudstjeneste mandag, at en person stormet frem under selve gudstjenesten i kirken Wakeley Assyrian og knivstakk den talende biskopen i kirken gjentatte ganger. Det melder flere australske medier om mandag kveld lokal tid.

Folk i kirken stormet så til for å hindre knivmannen. Ut fra videoen av det som skjedde, som sprer seg i sosiale medier, blir biskopen truffet av minst fem utslag fra knivmannen.

Politiet i Sidney skriver at det pågår en politiaksjon i området Wakaley etter at det der ble meldt om en knivstikking. Politiet skriver videre at politipatruljer på stedet rapporterer om at flere personer er knivstukket.

– Politiet har pågrepet en mann og han samarbeider med politiet. De skadde fikk ikke livstruende skader, men får behandling av ambulansepersonell på stedet, skriver politiet på X.

Selve gudstjenesten ble strømmet på kirkens egne sosiale medier-kanaler.

Lørdag ble flere personer drept da en mann med kniv angrep med kniv på et kjøpesenter i Sydney. Det er ingen rapporter om at man mistenker at det er noen forbindelse mellom de to hendelsene.

2024-04-15T11:04:48Z dg43tfdfdgfd