BETONGVEGG RASTE OVER PARKERT BIL – JOBBER MED å FRIGJøRE EN PERSON

Betongvegg raste over parkert bil – jobber med å frigjøre en person

En person satt inne i en parkert bil da en bygning raste over den i Åmot i Vinje i Telemark onsdag ettermiddag. Nødetatene er på stedet.

– Det jobbes videre med å avklare hendelsesforløp og ivareta de involverte. Kriminalteknikere er på vei til stedet for å bistå med undersøkelser. Arbeidstilsynet er også varslet, heter det i en oppdatering fra Sørøst politidistrikt klokka 16.

I den samme meldingen opplyser politiet at det ser ut til å være en lastebil som har kommet borti en murvegg. Veggen har rast over en parkert personbil der det satt en person. Politiet har klokka 16 ingen opplysninger om helsetilstanden til denne personen. Lastebilsjåføren er fysisk uskadd og skal avhøres av politiet.

– Ulykken fremstår som veldig alvorlig og luftambulanse er på vei til stedet, opplyste operasjonsleder Marius Fosvold til Telemarksavisa tidligere.

Til avisa forteller politiet at det er en armert betongvegg som har falt ned over bilen.

NRK melder at det er hele frontveggen på bygget, 15 ganger 9 meter, som har rast.

Sørøst politidistrikt, meldte om hendelsen på X/Twitter Den første meldingen til nødetatene kom klokka 13.53.

Klokka 14.12 meldte politiet at det satt en person inne i bilen da deler av bygningen raste.

Operasjonsleder Marius Fosvold opplyser til NTB at bilen har store skader og at de jobber med å frigjøre personen.

Telemarksavisa skriver at ulykken skjedde da en lastebil dro med seg en armert betongvegg, som da veltet over den parkerte bilen.

Redningsmannskaper har jobbet på stedet med å fjerne deler av veggen og jekke opp bilen for å komme frem til personen som sitter fastklemt, melder avisa.

2024-04-10T13:42:58Z dg43tfdfdgfd