AASE ABRAHAMSEN (60) ENNå IKKE FUNNET: – VI HAR FLERE HYPOTESER

Aase Abrahamsen (60) ennå ikke funnet: – Vi har flere hypoteser

Aase Abrahamsen, som er fra Revetal i Tønsberg kommune, skulle etter planen ta toget fra Bergen til Oslo sist lørdag. Men hun kom aldri hjem. Hun ble derfor meldt savnet av sin familie.

Enormt engasjement

Store ressurser ble satt inn i søket etter Abrahamsen og i sosiale medier har familien lagt ut et innlegg om Abrahamsen der de ber folk som kan ha tips i saken om å kontakte politiet. Innlegget har blitt delt over 11.000 ganger og datteren som delte innlegget sier til Tønsbergs Blad at responsen har vært enorm.

– Siste sporet er at hun har gått av Bergensbanen på Finse. Der har vi hatt en del letemannskaper, vi har hatt politihelikopter med termisk kamera og vi har hatt hundepatruljer, sier politiadvokat Arne Fjellstad ved Vest politidistrikt til Nettavisen.

Men til nå har søket vært uten suksess. Abrahamsen er ikke funnet.

– Vi har ikke funnet noen spor etter henne på Finse, eller kommet i kontakt med henne, sier Fjellstad.

Stanset søket på Finse

Politiet har en egen etterforskningsgruppe på saken, som jobber dedikert med saken, skriver Tønsbergs Blad. Torsdag ettermiddag ble søket på Finse avsluttet.

– Vi jobber med å få klarlagt om hun kan ha forlatt Finse, i tillegg til en rekke andre tekniske undersøkelser, sier politiadvokaten.

– Er det fortsatt sjanse for å finne savnede i live?

– Vi har flere hypoteser. Selvfølgelig er det én hypotese, at hun kan være omkommet. Men vi jobber med å se om hun kan ha dratt videre, sier han.

Ber publikum om tips

Abrahamsens datter skriver på Facebook at moren mest sannsynlig var ikledd sporty hverdagsklær, en lang mørkeblå/lilla allværsjakke og en turkis tursekk.

– Vi trenger all hjelp vi kan til å finne henne, og ønsker derfor at dette blir delt så mye som mulig, slik at de som kan ha sett henne og kan ha viktig informasjon får tatt kontakt med politiet så fort som mulig.

Politiet ber publikum som kan ha informasjon i saken om å ringe telefon 47 69 60 60.

2024-06-14T11:39:25Z dg43tfdfdgfd