Helse og trening

Trending:


Japansk katt i merkelig posisjon inspirerer memes og blir internettstjerne

Milk-chan, en katt fra Japan, ble en internettstjerne etter å ha blitt fanget i en ekstremt uvanlig posisjon.


Skip forlot Baltimore en måned etter brokollaps

Fire lasteskip som har stått fast i havnen i Baltimore siden brokollapsen for en måned siden, kunne denne uken forlate havnebyen via en midlertidig skipslei.


Biden vil stille til debatt mot Trump

President Joe Biden sier han mer enn gjerne vil stille opp mot Donald Trump i en TV-debatt. Trump foreslår å ta duellen i kveld – i retten.


Nedslående vinbeskjed: Risikerer store tap

Nattefrost så sent på våren er uvanlig i Tysklands vindistrikter. Nå er vinbøndene bekymret for hvordan det vil gå med årets vinhøst.


Dødens blikk: Sykepleier deler 6 forstyrrende fenomener som skjer med terminale pasienter

En palliativ sykepleier deler de seks forstyrrende fenomenene som skjer med pasienter på dødsleiet. The post Dødens blikk: Sykepleier deler 6 forstyrrende fenomener som skjer med terminale pasienter appeared first on Instafamosos.


Morsom video: Liten hund blir ekstremt sint når eieren går alene

Den morsomme videoen av en liten valp som blir ekstremt sint når eieren går alene fra hjemmet, får internettbrukere til å bryte ut i latter!


Gladmelding om matprisene: – Ikke så galt

Bøndenes egne anslag er et godt tegn for alle som vil ha lavere prisvekst på mat.


Politiet fant over to millioner i bil på Voss i forlengelsen av bortføringssak

Fem menn er siktet for å ha kidnappet en mann som ble funnet i en bil på Trengereid i mars i år. To døgn senere fant politiet 2,2 millioner kroner i en bil.


Kina har forsøkt å påvirke det amerikanske valget, ifølge USA

USA har bevis på at Kina har forsøkt å påvirke høstens valg, ifølge utenriksminister Antony Blinken.


Norwegian Aqua på vannet

Her sjøsettes Norwegian Aqua fra tørrdokken i Italia. Det første av Norwegian Cruise Lines (NCL) skip i neste generasjon av Prima Pluss-klasse er klar for cruising på de syv hav i april neste år.


Noen av disse må Emilie Enger Mehl faktisk sende hjem

At UDI har lagt vekk saker mot falske asylsøkere som åpent støtter regimene de har flyktet fra, er en forsømmelse som justisministeren hittil har sluppet for billig fra.


Medisinstudent i vegetativ tilstand etter ortognatisk kirurgi

Larissa Moraes de Carvalho, en ung student fra Juiz de Fora (MG), befinner seg i vegetativ tilstand siden mars 2023, etter å ha opplevd et kardiorespiratoriskt hjertestans som følge av en ortognatisk kirurgi. The post Medisinstudent i vegetativ tilstand etter ortognatisk kirurgi appeared first on Instafamosos.


Russland advarer Polen og Nato

– De er nødt til å skjønne at dette ikke vil styrke Polens sikkerhet, sier Sergei Ryabkov, Russlands viseutenriksminister.


Stilte tidligere Trump-venn til veggs: – Var det en tabbe?

Trumps team forsøkte å ødelegge troverdigheten til nøkkelvitnet David Pecker fredag. En del av vitnesforklaringen hans samsvarer ikke med et FBI-dokument.


Her er nattens viktigste nyheter

Dette skjedde natt til fredag 26. april.


President Xi sier at Kina og USA må være partnere, ikke rivaler

President Xi Jinping møtte fredag USAs utenriksminister Antony Blinken og understreket at de to land må være partnere, ikke rivaler, melder kinesiske medier.


Tyske vinbønder bekymret etter vårfrost

Nattefrost så sent på våren er uvanlig i Tysklands vindistrikter. Nå er vinbøndene bekymret for hvordan det vil gå med årets vinhøst.


Kong Charles tilbake på jobb neste uke – første gang siden kreftdiagnosen

Det melder Buckingham Palace.


Nokas-dømt blir løslatt før tiden

Metkel Betew blir snart løslatt etter nesten 20 år i fengsel.


Prisen på plastposer øker igjen

Handelens Miljøfond har besluttet å øke kontingenten på plastposen med 1 krone fra 1. mai. Det kan føre til at prisen øker med 1,25 kroner i butikkene.


Imponerende video viser en jaguar i en dødelig kamp med en slange og en alligator

Den imponerende videoen som viser en dødelig duell mellom en jaguar og en slange og en alligator lar internettbrukere forbløffet!


Politiet fryktet bråk under eritreiske demonstrasjoner: – Alt har gått fint

Fredag ble det arrangert to eritreiske demonstrasjoner utenfor Stortinget i Oslo. Politiet fryktet opptøyer, men opplyser at det har gått rolig for seg.


Filippinsk snacks trekkes tilbake etter funn av ulovlig fargestoff

Snacks av typen Cheez Zum fra Filippinene trekkes tilbake etter funn av fargestoff som ikke er tillatt i snacksprodukter basert på korn, mel eller stivelse.


Video: Drone ødelegger mål ved hjelp av luftkanon med en hastighet på 6000 skudd per minutt

General Atomics Aeronautical Systems (GA-ASI) bekrefter at deres ubemannede flysystemer (UAS) Mojave ødela statiske mål i virkelige skarpskyttertester 13. april 2024, noe som validerer systemets relevans på slagmarken og markerer en annen milepæl for demonstrasjonsflyet.


Person påkjørt av trikk i Oslo

Ulykken har skjedd ved Byporten.


Flytrafikken åpner gradvis i nord

Avinor opplyser sent fredag ettermiddag at flere flyplasser i nord er åpnet for trafikk etter å ha vært stengt grunnet et fiberkabelbrudd.


Fem år senere spør jeg igjen: Hvor mange liv skal gå tapt?

Når jeg ikke lenger blir overraska over eller reagerer på at enda en ung person i nærområdet blir skutt en mandag kveld – hva sier det?


USA med advarsel til Kina: – Totalt uakseptabelt

Blinken forteller at de har sett tegn på at Kina forsøker å påvirke presidentvalget i USA. Han advarer Kina – igjen.


Reagerer på NRK-journalistens kommentar: – En «åpen fotballkamp-dekning»

NRKs krimekspert høster kritikk fra Baneheia-forfatter.


Politiet vil avhøre straffedømt mann i Lørenskog-saken

Telefonen til en straffedømt mann slo inn på basestasjonen i nærheten av hjemmet til Anne Elisabeth Hagen dagen hun forsvant. Nå vil politiet avhøre mannen.


Luftrommet over Tromsø er stengt: Se alle forsinkelsene her

Luftrommet over Tromsø er stengt fredag ettermiddag. Flere flyplasser blir påvirket.


Tsjetsjenias Apti Alaudinov lover å ødelegge Nato innen 2030

Ifølge Alaudinov vil flesteparten av Nato-landene knele for Russland.


Eritreiske demonstrasjoner ved Stortinget: – Forberedt på det som kommer, sier politiet

Fredag arrangeres to eritreiske demonstrasjoner ved Stortinget. Politiet er forberedt, selv om demonstrasjonene trolig blir mindre omfattende enn først antatt.


Sørfold-drapssaken snart ferdig etterforsket

Motivet er fortsatt ikke kjent.


Tolletaten fant 1,4 millioner kroner i bleiepakker

– Beslaget er av en størrelsesorden som kan tyde på at organiserte kriminelle står bak, sier tolldirektør Øystein Børmer.


“Jeg aksepterte cellulittene mine og fikk flere tilnærmelser på nettet”, erklærer influencer som forsvarer ekte kropper i sosiale medier

Influenceren Luana Kazaki er en forkjemper for ekte kropper på sosiale medier, og hun har uttalt at hun er imot kosmetiske operasjoner for estetiske formål og oppfordrer andre kvinner til å ha et kjærlig blikk på sine egne kropper. The post “Jeg aksepterte cellulittene mine og fikk flere tilnærmelser på nettet”, erklærer influencer som forsvarer ekte kropper i sosiale medier appeared first on Instafamosos.


Skrekkscenario: Så mange ville dødd i Oslo av en mellomstor atombombe

– Skremmende, sier tidligere Oslo-byrådsleder Raymond Johansen om atom-scenariet. Han er en av hovedarrangørene av NukeExpo.


Varetektsfengsling etter voldshendelse på Hauketo i Oslo

To menn er i Oslo tingrett varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk etter en voldshendelse på Hauketo i Oslo natt til onsdag.


Tiktoker tulee viraaliksi paljastettuaan menettäneensä työmahdollisuuden tatuointiensa vuoksi: “Niin ärsyttävää”

Ash Putnam on herättänyt keskustelua Internetissä jaettuaan videon, jossa hän kertoo menettäneensä työmahdollisuuden tatuointiensa vuoksi. The post Tiktoker tulee viraaliksi paljastettuaan menettäneensä työmahdollisuuden tatuointiensa vuoksi: “Niin ärsyttävää” appeared first on Instafamosos.


Video: Sjelden versjon av russisk pansret kjøretøy observert i Ukraina

En uvanlig versjon av infanterikampkjøretøyet BMP-3 ble observert nær slagmarken i Ukraina, ifølge en video publisert av russiske telegramkanaler.


Thorgeir Landevaag blir ny lufthavndirektør for Oslo lufthavn

Thorgeir Landevaag og Karianne Helland Strand er ansatt som nye konserndirektører i den statlige flyplasseieren Avinor.


Joe Biden fortsetter tabbekjøret

Ikke en dag uten at Joe Biden går på en tabbe. Denne gangen forvekslet han datoen for opptøyene utenfor Capitol Hill 6. januar.


Helseministeren kan ikke love ny abortlov før sommeren

Helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre (Ap) vil ikke bekrefte at regjeringens forslag til ny abortlov kommer før sommeren, slik statsministeren varslet.


Demonstrantene inntar Oslos gater – dette er Eritrea-konflikten

En afrikansk konflikt har kommet til Norge.


Fant livløs mann etter leteaksjon

Både politihelikopter, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og andre frivillige deltok i leteaksjonen i Lier torsdag kveld.


De største prestasjonene til FN

Grunnlagt 24. oktober 1945, i kjølvannet av andre verdenskrig, er Forente nasjoner (FN) en mellomstatlig organisasjon, som har som mål å opprettholde internasjonal fred og sikkerhet, utvikle vennlige relasjoner mellom land og oppnå internasjonalt samarbeid gjennom seks hovedorganer og en rekke spesialiserte byråer, inkludert WHO (Verdens helseorganisasjon), UNESCO, UNICEF og Verdens matvareprogram (WFP), sistnevnte mottaker av Nobels fredspris i 2020. Gjennom sin historie har FN stått overfor mange utfordringer, ikke minst den nylige COVID-19-pandemien. Klimaendringer er også en pågående krise som dominerer organisasjonens globale agenda og nå de pågående krigene i Ukraina og Midtøsten. Likevel, gjennom 75 år, hva har vært FNs største og mest minneverdige prestasjoner? Klikk gjennom dette galleriet for en jubileumsoversikt over FN til dags dato.


12-åring knivstukket i Moss: Siktet mann fengsles i fire uker

Mannen i 50-årene som er siktet for drapsforsøk etter at en tolvåring ble knivstukket på vei til skolen i Moss torsdag, varetektsfengsles i fire uker.


Bryn-skytingen: Mindreårig gutt løslatt

Det melder NTB.


Tiktoker går viralt etter å ha avslørt at han gikk glipp av en jobbmulighet på grunn av tatoveringene sine: “Så irriterende”

Ash Putnam har skapt debatt på internett etter å ha delt en video der han forteller at han gikk glipp av en jobbmulighet på grunn av tatoveringene sine. The post Tiktoker går viralt etter å ha avslørt at han gikk glipp av en jobbmulighet på grunn av tatoveringene sine: “Så irriterende” appeared first on Instafamosos.


Norsk Polarinstitutt avlyser forskningstokt for å spare penger

For å holde virksomheten innenfor budsjettrammene, har Norsk Polarinstitutt besluttet å redusere aktiviteten på noen områder i år.